Eigen ‘sacred space’ voor de zomer!

Eigen ‘sacred space’ voor de zomer!

Tralala…. the universe provides, in de lente heb ik eindelijk mijn Bell-tent gekocht en afgelopen week heb ik deze opgezet op de super fijne plek van Annemarie en Kees van Het Zonnehuis
Een jarenlange wens en ineens ontstond het vanuit een flow en zomaar ineens bleek het te kunnen. Wat een fijne ruimte deze mooie grote nomaden tent, het voelt zo blessed om hier mijn eigen ceremoniële ruimte voor de zomer te hebben.  ❤ Zo fijn om dichter bij de natuur te leven en te kunnen ademen met moeder Aarde. De komende maand zal ik op deze plek staan en ook Cacao Ceremonies geven. Mocht je interesse hebben om een keer mee te doen? Mail me dan even. De ceremonies zijn in kleine groepjes, maar ook 1 op 1 of met een duo. In ieder geval ga ik genieten van deze plek en mijn eigen tent. De kachel installeren het vuur voor de eerste keer branden, daar gaat zeker een offer in voor dankbaarheid. Ontmoet je graag in deze fijne tent, houd de agenda in de gaten om te zien waar deze tent op dit moment staat!